miércoles, 23 de junio de 2010

Les reformes en el mercat de l'habitatge: Reformes més enllà dels topics. Com pot Catalunya sortir de la crisi

Mi artículo versa sobre el mercado de la vivienda y el sector de la construcción. Se nos pedía diagnosis y recomendaciones. Imagino que pronto estará el artículo completo en la web de la Fudnació Rafael campalans (Col.lecció informes)He aquí el resumen:

El sector de la construcció és un sector d’elevada importància en l’economia catalana tradicional que ha vist com el seu pes s’ha sobredimensionat en els darrers anys creant un excés d’oferta d’habitatges (que s’afegeix a l’elevat nombre d’habitatges buits) i augmentant la preferència del lloguer com a forma de tinença. Es proposa aprofitar la crisi per redireccionar els recursos cap a altres sectors més productius, que tota l’HPO es dediqui al lloguer, el.liminar la deducció a la quota del IRPF, reduir els impostos per la compra d’habitatge nou (IVA i IAJD) i crear un tram autonòmic a l’IBI o una “green tax”.

J

pd: la canción del post."Wake up" Esto es lo que pasa cuando unes a uno de los grupos con mejor directo del momento y a David Bowie, uno de los músicos con más talento de la historia.

No hay comentarios: